ad+hr

När är den bästa tiden att använda reklampaketet AD + HR -rekrytering?

Har du startat aktiviteter som syftar till att förbättra rekryteringsprocesser i ditt företag, men resultaten är inte tillfredsställande? Vill du nå människor som inte aktivt söker jobb? Vill du nå många människor med en specifik specialitet eller kompetens? Om du svarade ”JA” på dessa frågor, är AD + HR -rekryteringsannonser något för dig!

Rekryteringskampanjer för AD + HR omdefinierar frågan om rekryteringsprocesser. Tack vare dem kan du enkelt nå många personer med specifika färdigheter inom det område du väljer. Detta verktyg kan stödja rekrytering av anställda med kunskaper i främmande språk (t.ex. tyska, spanska eller tjeckiska), ingenjörer, teknologer, personer från finans- och redovisningssektorn. DETTA ÄR EN UTMÄRKT VERKTYG FÖR SPECIALIST REKRYTERING I SSC / BPO, CALL CENTER SECTOR.

När potentiella kandidater använder Internet på en dator, telefon eller surfplatta, visar vi dem reklam som uppmuntrar dem att delta i rekryteringsprocessen. Våra annonser som stöder din rekrytering är synliga på över 2000 lokala och nationella portaler , i sociala medier, på webbplatser och i mobilapplikationer. Vi använder de mest populära platserna på webben och specialiserade webbplatser riktade till proffs.  

AD + HR påskyndar rekryteringsprocessen och lockar uppmärksamhet hos kandidater med en liknande profil från en utsedd bransch. Som en del av AD + HR -kampanjen sänds en personlig reklamkampanj online som riktar specialisternas ögon till den valda platsannonsen.

Vi är perfekta för att rekrytera medarbetare med specifika språkpreferenser. Letar du efter personer med kunskaper i engelska, spanska eller kanske franska? Vi hjälper dig att nå dem. Vi kan definiera rekryteringens språkliga potential tack vare innovativa arbetsmetoder.

Våra algoritmer samlar in data och filtrerar hundratals information om potentiella kandidater. Bland dem väljer vi dem som matchar profilen, kännetecknas av den eftertraktade funktionen eller färdigheten som anges av klienten. Vi kan nå specialister som inte är tillgängliga på ett vanligt sätt. Är du intresserad av rekryteringsprocessen för Java -utvecklare eller BOK -rådgivare med en expert på tyska, franska eller spanska? I detta ersätter vi våra kunder med AD + HR.

Det är värt att komma ihåg att endast en detaljerad kunskap om situationen på arbetsmarknaden gör att du kan fatta ett genomtänkt affärsbeslut. IRKL på medarbetar- och arbetsgivarmarknaden sedan 2014. Vi känner människor och vi kan stödja våra kunder i varje kontaktfas, föreslå och hitta den bästa lösningen. Om du inte är säker på om rekryteringsannonspaketet fungerar för dig hittar vi ett annat sätt att uppnå det avsedda målet. Många internationella företag letar efter den bästa platsen för att starta ett företag, öppna ett nytt filial i Polen eller utöka det befintliga med ett ytterligare språk som en del av samarbetet med kunden. Att undersöka sysselsättningsmöjligheter i din region är viktigt för detta. Det är därför vi också erbjuder andra verktyg, och varje kund kommer att hitta det de letar efter i vårt företag.